Kontakt och priser

Jag har lediga tider.

Om du önskar kontakt för att möjligtvis börja i psykoterapi hos mig kan du höra av dig i kontaktschemat under. Lämna gärna ett telefonnummer tillsammans med ditt meddelande om du föredrar att jag ringer upp dig. Annars svarar jag till din epostadress.

Om du är musiker och önskar kontakt för terapi eller yrkesrelaterad handledning så är du välkommen till att ta kontakt på samma sätt.

Säg gärna lite kort om vad du önskar hjälp med, men kom ihåg att meddelandet skickas genom vanlig epost och att säkerhetsskydd för privata detaljer därför inte är optimalt.

Jag svarar alla som tar kontakt innom kort tid. Om ditt ärende är av brådskande karaktär så kan du eventuellt skicka ett SMS till 073-690 99 92, så svarar jag så snart jag kan.

Priser som gäller från april 2019:

Terapisamtal 60 minuter kostar 800 kr.

Studentpris är 400 kr. Ett rumhyrningstillägg på 150kr läggs till om vi träffas vid min mottagning.

Vid bokning av flera samtal kan vi komma till ett avtal om mer fördelaktig pris.

OBS! Priserna som uppges här gäller hela dygnet och enbart om du bokar tid via kontaktschemat under eller via SMS/telefon direkte till mig.

Terapilokal:

Terapisamtal föregår vid mottagning Blåvinden som ligger i Tomtebogatan 6A, 113 39 Stockholm. Närmaste tunnelbana är St:Eriksplan.

Det finns möjlighet att göra psykoterapi via telefon/FaceTime.

Vid musikrelaterad handledning finns möjligheten att träffas där du är.