Kontakt och priser

Om du önskar kontakt för att möjligtvis börja i psykoterapi hos mig kan du höra av dig i kontaktschemat under. Lämna gärna ett telefonnummer tillsammans med ditt meddelande om du föredrar att jag ringer upp dig. Annars svarar jag till din epostadress.

Om du är musiker och önskar kontakt för terapi eller yrkesrelaterad handledning så är du välkommen till att ta kontakt på samma sätt.

Säg gärna lite kort om vad du önskar hjälp med, men kom ihåg att meddelandet skickas genom vanlig epost och att säkerhetsskydd för privata detaljer därför inte är optimalt.

Jag svarar alla som tar kontakt innom kort tid. Om ditt ärende är av brådskande karaktär så kan du eventuellt skicka ett SMS till 073-690 99 92, så svarar jag så snart jag kan.

Just nu tar jag inte in nya patienter före tidigast augusti 2021. Hör gärna av dig ifall du är ok med att vänta tills det.

Priser som gäller från januari 2021:

Terapisamtal 60 minuter kostar 850 kr.

Studentpris är 600kr.

OBS! Priserna som uppges här gäller hela dygnet och enbart om du bokar tid via kontaktschemat under eller via SMS/telefon direkte till mig.

Terapilokal:

Terapisamtal föregår vid mottagning Blåvinden som ligger i Tomtebogatan 6A, 113 39 Stockholm. Närmaste tunnelbana är St:Eriksplan.

Det finns möjlighet att göra psykoterapi via telefon/FaceTime.

Vid musikrelaterad handledning finns möjligheten att träffas där du är.